Over Niek

Niek van der BorghMijn naam is Niek van der Borgh. Ik heb de studie Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen afgerond en nu werkzaam voor Zero-e als junior consultant duurzame mobiliteit en wagenparken. Ik ben verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van programma, pragmatisch uitvoeren van maatwerkprojecten. Waarbij ik onder andere KAM coördinatoren, MVO en HR managers en wagenparkbeheerders ondersteun met het behalen van doelstellingen op het gebied van duurzame mobiliteit en wagenparken.

Van kleins af aan ben ik geïnspireerd door duurzaam ondernemen. Ik ben van mening dat bedrijven pas echt waarde toevoegen aan onze economie als ze de verantwoordelijk nemen voor de generatie van morgen.  Meervoudige waard creatie is key. Verder gaan dan enkelzijdig economische denken moet dan ook een must worden voor alle ondernemers in Nederland.

Ik ben het liefste de hele dag in de natuur te vinden om nieuwe plekken te ontdekken of om te wildkamperen (op plekken waar dit mag natuurlijk). Daarnaast heb ik nog een grote voorliefde voor elektronische muziek. Naast DJ organiseer ik dance-evenementen in Nijmegen genaamd:  Archipel.

Tijdens de minor Circulaire Economie ben ik verder in aanraking gekomen met duurzaam ondernemen. Hierdoor ben ik nog meer geïnspireerd geraakt in het groener, slimmer en schoner ondernemen. Ook ben ik afgelopen jaar vrijwilliger geweest voor de HAN Green Office waarbij ik mij bezig heb gehouden met het ontwikkelen van duurzame lespakketten voor studenten.

 

 

Als ik mijzelf zou omschrijven zou ik dat op de volgende manier doen:

Enthousiast
Omdat ik een aangeboren talent heb voor niet stil zitten steek ik mijn enthousiasme in overbrengen van de boodschap voor een betere wereld. In mijn carrière hoop ik dan ook andere te inspireren om deze boodschap met mij mee uit te dragen.

Leergierig
Door mijn interesse op het gebied van  trends en ontwikkelingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste processen in de markt. Ik hou mij het meeste bezig met (online) marketing en duurzame en groene business modellen.

Kritisch
Ik speel graag advocaat van de duivel. Ik zoek hierbij naar meer diepgang in antwoorden van collega’s en sparringpartners. Op deze manier probeer ik de mening van iedereen te achterhalen en daarmee een bijdrage te leveren aan een groepsbesluit.

 

Met mijn kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid en het uitdragen van deze boodschap kan ik elke onderneming enthousiasmeren en op weg helpen met hun plannen.

 

Wil je met mij in contact komen? Mail mij op: vanderborgh@zero-e.nl of bel me op: 06-28326840 of via LinkedIn