Wie is Zero-e

Wij zijn Zero-e en wij helpen bedrijven, organisaties, in Nederland, die aan de slag willen, moeten en gaan met het verduurzamen van hun wagenpark en de mobiliteit. Bedrijven met 100 of meer medewerkers zijn dit verplicht, maar ook bedrijven met minder medewerkers zien hier het belang van in.

 

Waarom?

Wij geloven dat de wereld voor een uitdaging staat. Als we zo doorgaan is er voor de mensheid geen mogelijkheid meer om voort te bestaan. Op de manier waarop we nu leven, beperken we de opwarming van de aarde niet tot 1,5 graad. We vervuilen de lucht en we verbruiken grondstoffen alsof ze nooit opraken. Maar we kunnen dit oplossen, als we samenwerken. En daar helpen we graag bij.

Wij geloven dat mobiliteit hier een belangrijke rol bij speelt. Ingezoomd op Nederland draagt de mobiele sector bijvoorbeeld voor 20% bij aan de totale CO2 uitstoot.

Wij geloven dat het juist bedrijven, organisaties zijn die het verschil kunnen maken. Dat is natuurlijk niet makkelijk en daar zijn we ons van bewust. Wij delen onze expertise graag zodat bedrijven en organisaties toe kunnen naar een andere manier van rijden en reizen. Groener, schoner en slimmer.

Wij geloven in de medewerkers als sleutel tot succes. We helpen, omdat we het jullie makkelijker willen maken en alle frustraties willen wegnemen. Met het gemotiveerd te raken om ander gedrag te vertonen en te kiezen voor duurzame rij- en reisopties.

Alleen samen kunnen we de planeet redden, samen zijn we sterker.

Hoe?

Wij leveren praktische handvatten om het wagenpark en de mobiliteit te verduurzamen, om de CO2 uitstoot naar beneden te brengen. We baseren ons werk op praktijkervaring en wetenschap. Ons team bestaat uit een divers gezelschap aan experts. We hebben zowel sociologische als technische kennis in huis. We zijn goed in het snel inzicht krijgen van jullie specifieke vraagstuk en bedrijfscultuur en weten we dus de voor jullie beste oplossing te ontwikkelen. We zijn een helpende organisatie, we dragen graag bij aan jullie succes als het gaat om het verduurzamen van het wagenpark en de mobiliteit. Daarbij houden we niet op bij het geven van advies, maar ondersteunen we jullie in het halen van concreet resultaat.

Onze unieke aanpak, met workshops waarbij we samen met jullie aan de slag gaan en zo midden in het probleem zitten om mee te denken, is gebaseerd op de beproefde methode van het CO2 afslankprogramma®. We creëren daarmee een sterk bewustzijn in de organisatie, zodat jullie het duurzame gedrag op lange termijn volhouden (omdat jullie het leuk vinden!). Wij beginnen niet met wàt je moet doen, maar waaròm je het wilt doen en welke visie jùllie voor ogen hebben. Natuurlijk vertalen we dat in wat dan voor jullie het beste is òm te doen, inclusief een praktisch plan en ondersteuning bij de implementatie.

Uiteindelijk

Uiteindelijk helpen we jullie aan een nulemissie wagenpark en mobiliteit, en daarmee een duurzame manier van rijden, reizen en leven, en uiteindelijk naar een planeet die bewoonbaar blijft voor ons allemaal.

Enthousiast om met ons aan de slag te gaan? Mail naar info@zero-e.nl en we gaan graag met je in gesprek!

 

Zie jij jezelf ook als (toekomstig) expert groener, schoner en slimmer rijden en reizen? Kijk dan even bij onze vacature!