Gratis

Ben jij verantwoordelijk voor het implementeren van het duurzaamheidsbeleid? Of voor CO2 reductie? En weet je niet wat je aan moet met het wagenpark en de mobiliteit? Dan willen wij je helpen. We sturen je daarvoor graag tweewekelijks een mail. En je krijgt gelijk een gratis tool waarmee je zelf aan de slag kunt. Welke tool wil je?

Natuurlijk kun je een afspraak met me plannen.

 


Routekaart nulemissie

Moet je nu kiezen voor elektrisch rijden? Of is groengas nog een slimme opties voor jullie? Vraag je je af hoe je wagenpark groener, schoner en slimmer kan?

Lees dan de tweewekelijkse artikelen op zero-e.nl en:

Download de Routekaart nulemissie

Dè routekaart die je precies vertelt of elektrisch, groengas of misschien wel diesel de beste keuze is.

Klik hier voor meer informatie!


“Gaan we allemaal aan de stekker, of geeft dat alleen maar gemekker?”

Is het lastig om te bedenken welke stappen jullie nog kunnen zetten op het gebied van CO2 reductie en duurzame mobiliteit? Bereiken jullie de doelstelling nog niet of wel, maar gaat het om maar een paar procent reductie per jaar? Heb je het gevoel dat het onderwerp blijft hangen bij een beperkt clubje mensen?

Lees dan de tweewekelijkse artikelen op zero-e.nl en:

Gaan we allemaal aan de stekker, of geeft dat alleen maar gemekker?

Dè blauwdruk voor een succesvol groen mobiliteitsbeleid.

En opvolger van “Is dit mijn auto? Vragen die je wel moet stellen bij een nieuw voertuig” die gedownload werd door honderden mensen.

Klik hier voor meer informatie!


 

E-boeken en rapporten

 • Schaf je nieuwe voertuigen aan? Kies dan: “Is dit mijn auto? Vragen die je wel moet stellen als je een nieuw voertuig aanschaft.”
  Een e-boek met meer dan 50 vragen die jij kunt stellen aan de leverancier bij de aanschaf van een nieuw voertuig. Klik hier om het e-boek aan te vragen.
 • Heb je moeite met het onderhouden van draagvlak? Zorg in ieder geval dat je deze zeven vergissingen niet maakt.
 • Ken je dat? Dat de directie van jou een CO2 reductieplan verwacht, toegespitst op het wagenpark? Ik wil je helpen met het maken van zo’n CO2 reductieplan en daarom heb ik het gratis rapport “7 vergissingen die een QHSE-er niet wil maken bij CO2 reductie” opgesteld.

 

Checklists

 • Start je met een project en wil je zeker weten dat je goed voorbereid aan de gang kunt? Check dan de 10 belangrijkste punten. Een handig lijstje hiervoor download je hier.
 • Wil je het brandstofverbruik monitoren? Download dan: Brandstofbesparing meten – hoe zet ik dit simpel op? Deze 6-punts checklist loodst je er stap-voor-stap doorheen, simpel! Klik hier voor meer informatie.

 

Ondersteuning

 • Presenteer je een CO2 reductieplan? Ik help je stap voor stap je presentatie voor te bereiden met een handig sjabloon voor je CO2 reductieplan en stap voor stap begeleiding via de mail. Voor een presentatie waar je gegarandeerd mee scoort. Klik hier voor meer informatie.
 • Wil je een workshop organiseren om goede ideeën boven tafel te halen? Ik heb een handig sjabloon voor een workshop waarmee je super goede ideeën uit je organisatie ophaalt. Klik hier voor meer informatie.
 • Wil jij erachter komen wat mensen drijft? Waarom zij vinden dat je met groener, schoner en slimmer rijden aan de gang moet? Met het stellen van één vraag kom je erachter. Klik hier voor meer informatie.
 • Wil je sparren met gelijkgestemden en anderen die met hetzelfde onderwerp bezig zijn als jij? Wordt dan onderdeel van de werkgroep MVO en wagenpark op Linkedin. Ik zie je er graag verschijnen!

 

Weekplannen

Met deze weekplannen ga je in vijf weken door het hele CO2 afslankprogramma voor het wagenpark en de mobiliteit heen. Je kunt ze allemaal downloaden. Je kunt natuurlijk ook inzoomen op een specifiek onderdeel. OmDat Transport Prachtig Is!

 • Overtuiging: Is jullie ‘waarom’ duidelijk, of hebben jullie de overtuiging nog niet helder geformuleerd? Vijf opdrachten die je in een half uur (eens per dag, in een week) uitvoert en waarmee je de overtuiging boven tafel haalt. Klik hier voor meer informatie.
 • Doel: Wil jij jullie doelstelling helder en snel kunnen formuleren? Vijf opdrachten die je in een half uur uitvoert en jullie doelstelling helder formuleert. Klik hier voor meer informatie.
 • Tactieken: Wil jij uit de organisatie tactieken naar boven halen om CO2 te reduceren? Vijf opdrachten die je in een uur uitvoert en waarmee je tactieken uit de organisatie naar boven haalt. Klik hier voor meer informatie.
 • Plan: Wil je snel en efficiënt een plan schrijven? Vijf opdrachten die je in een half uurtje uitvoert en waarmee je je plan schrijft. Klik hier voor meer informatie.
 • Implementatie: Wil je snel resultaat halen en precies weten wat je in de eerste week moet doen? Ik heb een handig weekplan voor je. Klik hier voor meer informatie.
 • Wil je alle weekplannen hebben en maar één keer je gegevens hoeven invullen? Klik hier voor meer informatie.

 

Mis je nog een tool? Neem contact met me op en laat het me weten!