Lunch(tool)box

Waarom de maatregelenlijst niet werkt – en hoe je wèl je reductiedoelstelling haalt

Komt meer dan de helft van jullie CO2 uitstoot door het wagen/materieelpark?

Kunnen jullie niet goed uit de voeten of halen jullie te weinig resultaat met de transport, materieel en mobiliteitsmaatregelen uit de maatregelenlijst?

 

Mijn naam is Elske van de Fliert en ik ben grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor het wagenpark en de mobiliteit. En als jij netjes maatregelen van de maatregelenlijst voor de CO2 prestatieladder aan het implementeren bent, dan kan ik me voorstellen dat je ontevreden of zelfs teleurgesteld bent.

 

 

De maatregelen die worden voorgesteld als het gaat om logistiek, transport, materieel en personenmobiliteit zijn op zichzelf niet verkeerd. Ze behalen alleen bijvoorbeeld een zeer beperkte reductie (bandenspanning, 2%), geven veel te weinig informatie om te kunnen implementeren (rijden op biogas, wat komt daar wel niet allemaal bij kijken?) of zijn niet praktisch realistisch (minimaal 30% zuinigere vrachtwagens, als die praktisch realistisch waren koos iedereen daarvoor, CO2 prestatieladder of niet). En dat terwijl de essentie natuurlijk heel goed is. Ik wil jou helpen met de maatregelenlijst. Zodat je hem voor je laat werken en wèl je reductiedoelstelling haalt. Daarom heb ik de CO2 arme lunch(tool)box ontwikkeld. Een serie waarin we aan de gang gaan met de grondbeginselen van het CO2 afslankprogramma en zo de meest doeltreffende maatregel selecteren, uitwerken en implementeren. Of die nou op de lijst staat of niet.

 

Met de CO2 arme lunch(tool)box:

  • Weet je zeker dat je een maatregel implementeert die significant bijdraagt aan je doelstelling.
  • Weet je precies wat je moet doen om de maatregel te implementeren.

 

De CO2 arme lunch(tool)box bestaat uit:

  • Vijf lunchbijeenkomsten met een door jou samengestelde groep collega’s waarbij de juiste maatregel wordt gekozen
  • Een door jou zelf ontwikkeld plan om de maatregel te implementeren
  • Het stramien van het CO2 afslankprogramma zodat je ook daarna weet wat je te doen staat.

 

Zo kan je zorgeloos, moeiteloos en met focus werken aan nulemissie in het wagenpark en de mobiliteit, op basis van de maatregelenlijst.

Zonder dat je grote investeringen doet, die uiteindelijk niet de gewenste CO2 reductie opleveren, of je tijd kwijt bent met allerlei maatregelen in de marge. Dat scheelt kosten en tijd.

De kosten voor de CO2 arme lunch(tool)box bedragen normaal gesproken € 9.950,- Voor gebruikers van SmartTrackers (voorheen CO2 management), heb ik een mooi aanbod.

Dit zeggen anderen:

“Elske werkt sterk vanuit klantperspectief en weet haar kennis om te zetten naar praktische oplossingen.”- Onno Elzinga, corporate manager HSE & Sustainability A. Hak

“Elske heeft ons geïnspireerd met haar CO2 afslankprogramma en haar adviezen hoe je zo’n traject kunt aanvliegen.” Grada Krukkeland – Lomans Groep Totaalinstallateurs

“Ik heb concrete voorbeelden gekregen waar ik direct mee aan de slag kan.” – Kees van Herk, kwaliteitsfunctionaris Bureau Waardenburg

 

Voldoen jullie aan de volgende voorwaarden?

  • Gebruiker van SmartTrackers
  • Minimaal 50% van de CO2 uitstoot komt door het wagenpark/materieelpark/de mobiliteit
  • Nog onvoldoende resultaat op het gebied van CO2 reductie.

 

Dan heb ik een mooi aanbod voor je. De CO2 arme lunch(tool)box bedraagt dan geen € 9.950,- maar slechts € 4.950,-.

Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar info@zero-e.nl. Nadat ik heb getoetst of je aan de voorwaarden voldoet, plannen we de vijf lunchbijeenkomsten en gaan we aan de slag! Op naar 0 emissie!

 

“Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!”