Aanbod

Dineer en discussieer over je CO2 afslankdieet

 

Lekker eten en brandstof besparen

 

Zijn jullie bezig met CO2 reductie, of hoor je steeds vaker iemand iets roepen over duurzaamheid? Hebben jullie een hoop auto’s, bestelbusjes, vrachtwagens en mensen op de weg zitten? Is het lastig om het hier met anderen binnen de organisatie te hebben omdat ze niet op dezelfde lijn zitten of omdat dit er ook nog bij moet worden gedaan?

Het hoeft niet zo te gaan. Ik dineer en discussieer graag met je over hoe het wel kan, zonder al te veel moeite, met veel resultaat. Hoe jij er aan kunt bijdragen dat jullie de CO2 reductiedoelstelling halen en hoe je er voor kunt zorgen dat jullie hele organisatie hier aan bijdraagt. Door het CO2 afslankdieet.

En dat doen we onder het genot van een heerlijke maaltijd. Om eens echt tot de kern van de zaak te komen. Maar ook om praktische stappen te zetten, want je wilt natuurlijk wel de volgende dag gewoon aan de slag kunnen. Er zijn teveel bijeenkomsten waarbij je geïnspireerd naar huis kunt, maar zonder tastbaar resultaat. Ik zorg ervoor dat jij precies weet wat jouw eerste stap is de volgende dag op kantoor.

 

Ben jij binnen het MT verantwoordelijk voor het CO2 reductiebeleid, de MVO maatregelen of gewoon het besparen van brandstof? En hebben jullie een groot wagenpark en veel mobiliteit? Willen jullie stappen maken of zijn jullie gecertificeerd voor een CO2 prestatieladder of Lean & Green award? Dan is dit diner voor jou.

 

Verwacht een mooi diner in een prettige setting – we moeten al CO2 afslanken, dat kan alleen op een goed gevulde maag. Inloop is om half 6 en een half uurtje later gaan we aan tafel. Gedurende de avond worden er gangen, kennis en discussie geserveerd. Om negen uur sluiten we het diner af en praten we nog even na, zodat je rond half 10 naar huis kunt. Lekker slapen en je kunt de volgende dag volledig fit aan de slag met je plannen!

Naast dat je dus heerlijk gaat dineren (normaal gesproken ben je dan 100 euro verder), geef ik je ook nog eens waardevolle informatie tijdens de uren dat we samen zitten. Als jij bereid bent om op de CO2 wagenpark weegschaal te gaan staan, betaal ik het diner! De CO2 wagenpark weegschaal geeft inzicht in waar je staat. Je moet immers eerst weten wat je weegt, voordat je kan afslanken. Deze vragenlijst stuur ik je van te voren toe. Die heb je in een paar minuten ingevuld.

Klik hier om een datum te reserveren.

We eten in biologisch restaurant Groenland in Driebergen.

 

Ik heb er ontzettend veel zin in!

 

 

“Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!”

Elske van de Fliert

 

 

 

Klik hier om een datum te reserveren.